Yhteistyössä

Energiaa   Luonnosta... Luonnollisesti

                    

Lämmöntalteenoton uusi aika on koittanut !


Edustamme Nordcel Ergo ja Ekspert pien Lto laitteita joilla pystymme vähentämään ilmanvaihdon aiheuttamia lämpöhäviöitä. Laite perustuu varaavaan kennoon, joka varastoi 70-sekunnin ulospuhalluksen aikana lämmön itseensä ja luovuttaa sen takaisin sisäänpuhallussyklin aikana.

LIsävarusteena saatavan WiFi:n avulla kaksi tai useampia laitteita voidaan kytkeä keskustelemaan keskenään, jolloin toinen lto-laitteista puhaltaa ilmaa ulos ja toinen vastaavasti puhaltaa sisäänpäin raikasta ilmaa. Näin yli- ja alipaineistuminen pienenee.


Ergo mallin lämmöntalteenoton hyötysuhde ~88% ja Expert mallilla päästään jopa ~97% asti. Molemmat laitteet pystyvät siirtämään ilmaa jopa 50m³/h


Laitteiden pääasiallisia käyttökohteita ovat autotallit, varastot ja kellarit rakennuksissa, jossa ei ole koneellista ilmanvaihtoa.  

Tutustu tästä linkistä tarkemmin tuotteeseen.


Aurinkovoimala...


Oma aurinkovoimala, omaa energiaa ilman siirtomaksuja.


Aurinkopaneeleilla tuotettu sähköenergia on investointi, jonka avulla kodin/pienyrityksen energiatehokkuus kasvaa samalla huomioiden ympäristövaikutukset. Aurikopaneeleilla tuotettu energia on ympäristölle äänetöntä, eikä siitä synny haitallisia pienhiukkasia asuntoalueille.


Edustamamme tuotantolaitteet ovat maailman johtavien valmistajien käsistä syntyneet ja ovat huippuluokkaa, sekä täyttävät luonnollisesti energiateollisuuden vaatimus VDE-AR-N 4105:11 luokituksen.


Mahdollisen ylijäämäenergian voi tarvittaessa myydä kauttamme edustamillemme sähkönmyyntiorganisaatioille, jotta ylijäämä energia ei joudu "hukkaan", vaan tarjoaa investoinnille vieläkin nopeamman takaisinmaksuajan.

Aurinkopanelijärjestelmien ollessa jokainen omanlainen, suunnitelkaamme yhdessä kokonaisuus, joka sopii juuri teidän tarkoituksiinne.