Yhteistyössä

Energiaa   Luonnosta... Luonnollisesti

                    Nordcel on alkujaan rekisteröity tuotemerkki Virossa, josta tuotemerkki laajentunut Suomenlahden pohjoispuolelle.

Nordcel tuoteperhe on jatkuvasti laajentuva ja etsii uusia toimivia tuotteitä arktiseen ilmanalaan. Visionamme on tuottaa vaivattomia ja huolettomia tuotteita asiakkaillemme.


Nordcellin® ilmalämpöpumput valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvan ilmalämpöpumppuvalmistajan tehtailla. Suuren tehtaan volyymi, osaaminen ja jatkuva laaduntarkkailu, sekä tuotekehitys takaavat asiakkaalle asennetun laitteen olevan tilattu ja ominaisuuksiltaan mallisarjojen huippua.

               Ilmalämpöpumput


Uuden sukupolven kaksivaiheinen invertterikompressori, NC20- sarjan ilmalämpöpumppu nousee lämpöpumppujen maailmassa aivan uudelle tasolle.
Laite sisältää useita uusia innovaatioita:


• Kaksivaiheinen kompressoripumppu lisää tuottavuutta hyvin alhaisissa (jopa -30°C)  ja korkeissa lämpötiloissa
• Ilmankosteustoiminto vakauttaa huoneilman kosteutta halutulle tasolle
• Laitteen ilmavirtauksen ohjaus onnistuu hyvin laajalle alueelle (pystysuunnassa 180°, vaakatasossa 130°)

Pumppua voidaan ohjata iOS ja Android käyttöjärjestelmillä wifin avulla
• Laitteen uudenlainen design hivelee silmiä


 

 

NL-sarja on uudenlainen ilmalämpöpumppu, joka on kehitetty tarjoamaan korkeaa lämmitystehoa alhaisissakin lämpötiloissa erittäin hyvällä hyötysuhteella. Tämän kaiken varmistaa uusin teknologia ja ympäristöystävällinen kylmäaine R32. Laitteen etäohjaus onnistuu iOS- / Android-älylaitteella ja wifi verkon avulla.

 

Kotelot

Telineet

Toimittamamme seinätelineet edustavat malliston käytännöllistä puolta unohtamatta mukavaa ulkonäköä.


  • Seinäteline

  • Maateline, herkkäunisille

  • Sokkelitene, joka voidaan asentaa suoraan sokkeliin rikkomatta seinäpintaa.

Pesuaineet

Ilmalämpöpumppujen sisäyksikön kennoston pesu on yksi monista laitteiden toimivuutta ja ilman laatua parantava tekijä.


Tuotetietoutta

Esitteet

Käyttöohjeet

Huolto-ohjeet

(Vaaditaan salasana)

Kuvapankki


Asennusoikeudet

ASENNUSPÄTEVYYS !!!!

Vain kylmäalanpätevyyden omaava asentaja saa asentaa Ilmalämpöpumpun, myös asennusyrityksellä tulee olla toimintailmoitus tehtynä Tukesin kylmälaiteliikerekisteriin (Vna 452/2009). Huom! Kylmälaitteiden itseasennus on kielletty lailla.

Ilmalämpöpumpun asennuksessa tarvittavat sähkötyöt tulee teettää Tukesin rekisteröimällä sähköurakoitsijalla, jolla on kyseiseen asennustyöhön tarvittavat pätevyydet. Kaikilla kylmälaiteliikkeellä /-asentajilla ei välttämättä ole sähköurakointioikeuksia, tällöin asennuksen sähkötyöt on teetettävä erikseen hyväksytyllä sähköurakoitsijalla

Sertifioinnit

Organisaatiollamme on käytössään ISO 14001:2004 standardiin pohjautuva ympäristöjärjestelmä, joka on auditoinut FinLog Audit Oy. Henkilökuntamme kouluttaa itseään säännöllisesti, jotta ympäristöön kohdistuvat vaatimukset asennuksista, laitteistoista ja menetelmistä ovat kaikkien toimijoidemme käytettävissä. Luonnollisesti organisaatiollamme on käytössään Tukesin myöntämät sähkö- ja kylmäalan pätevyydet omaava henkilökunta ja yritys on rekisteröity kylmälaiteliikkeeksi.

Yleistä Lämpöpumpuista

Lämpöpumput ovat Suomessa energiatehokkaita lämmitys- ja jäähdytyslaitteistoja, jotka sopivat lähes jokaiseen talouteen ja toimistoon. Kaikki välittämämme ilmalämpöpumput ovat vakiona varustettu pohjolan olosuhteisiin sopivin varustein, näin niiden tehokas toiminta on varmistettu kovimmillakin pakkasilla. Oikean sijoituksen ja ilmalämpöpumpun avulla on mahdollisuus saavuttaa suurehkojakin säästöjä energiankulutuksessa sähkölämmitteisessä (miksei öljylämmitteisessäkin) kohteissa.